Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση των αντιπροσώπων των Συλλόγων Σαρακατσαναίων. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Σ.Σ  παρουσίασε τον  απολογισμό των πεπραγμένων  και τον οικονομικό απολογισμό και έγινε ιδιαίτερη αναφορά στο Πανελλήνιο Αντάμωμα στο Περτούλι.  Ακολούθησαν τοποθετήσεις και προτάσεις από πολλούς αντιπροσώπους.

Επίσης ανατέθηκε στο Σύλλογο Σαρακατσαναίων Βάλτου – Ξηρομέρου  και Ευρυτανίας με έδρα το Αγρίνιο η διοργάνωση του 25ου Οργανωτικού Συνεδρίου Συλλόγων Σαρακατσαναίων που θα γίνει τον Μάρτιο του 2017.

Τέλος, η Πρόεδρος του Συλλόγου Σαρακατσαναίων Ν. Κιλκίς  Ντέντα Αργυρώ,  αποχαιρετώντας  τους συνέδρους  έδωσε για κάθε Σύλλογο ένα υπέροχο αναμνηστικό αποτελούμενο από έναν  αδραχτολόγο και  μένα  αδράχτι με σφονδύλι.

Η δε αίσθηση της φιλοξενίας του Συλλόγου του Ν. Κιλκίς στους Συνέδρους και τους επισκέπτες, χαρακτηριστική της Σαρακατσάνικης φυλής, θα μείνει σε όλους αξέχαστη. Αυτό καταδεικνύεται από τις ευχαριστίες και τα σχόλια των συνέδρων και επισκεπτών όπως εκφράστηκαν φεύγοντας από το Συνέδριο αλλά και από τις δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.